Slanic Moldova live webcam Partia Nemira

Google Maps: Slănic-Moldova 605500, Romania
Situată în judeţul Bacău, la baza muntelui Nemira, la o altitudine de 530 metri, supranumită „Perla Moldovei”, statiunea Slanic Moldova beneficiază de un climat relaxant şi tonifiant. peisajele, clima, oferta de cazare şi evenimentele desfăşurate în zonă fac din Slanic Moldova o staţiune accesibilă şi plăcută în toate cele patru anotimpuri.Pe timpul verii va puteti bucura de plimbări lungi şi răcoroase la umbra pădurilor, de-a lungul izvoarelor, prin Parcul staţiunii, sau puteti vizita alte puncte turistice precum: cascada, traseul 300 de scări, poiana Pufu şi platoul Dobru. Iarna, partia de schi din Slanic Moldova, una dintre cele mai moderne partii din tara, este ideala pentru amatorii sporturilor de iarna.

camera web online cu vedere la partia Nemira

Webcam Live Slanic Moldova
Situata la intrarea în stațiunea Slănic-Moldova, cu acces de pe DN12B, partia de schi Nemira are o lungime de 1.414 m, 725 m altitudinea superioara si 485 m altitudinea inferioara. Latimea medie a partiei este de 38 de metri, partia dispune de instalaţie de transport pe cablu, instalaţie pentru zapada artificiala, maşină de bătut zăpadă, instalaţie de iluminat pentru nocturnă, parcare auto si serviciu de salvamont.

Cazare in Slanic Moldova

Situat in staţiunea Slănic Moldova, Hotel Dobru oferă cazare in camere cu balcon, TV, minibar si baie proprie cu articole de toaleta gratuite, de asemenea, receptie non-stop si parcare privata gratuita.Un restaurant si un bar, piscina interioara, saună, cadă cu hidromasaj, facilitati pentru biliard şi badminton, închirieri biciclete, sala de gimnastica si gradina cu terasa sunt de asemenea disponibile la Hotel Dobru Slanic Moldova.

Situat în statiunea Slănic-Moldova, la 51 km de Aeroportul International Bacau, complet renovat in anul 2016, Hotel Perla ofera cazare in camere si suite cu aer conditionat, TV, minibar si baie proprie, de asemenea, parcare privata gratuita, receptie non-stop si room-service.Doua restaurante si un bar, gradina cu terasa, piscină interioară, piscina pentru copii, jacuzzi, saună umedă și saună uscată, sala fitness, două saloane de masaj, 7 cabinete de tratament, sala de jocuri, club de noapte, inchirieri biciclete, servicii de transfer si sali de conferinte/petreceri sunt alte facilitati disponibile la Hotel Perla Slanic Moldova.

Situat in centrul statiunii Slanic Moldova la poalele Muntilor Nemira si in apropiere de partia Nemira, Hotel Nemira ofera cazare in camere si suite ce dispun de acces gratuit la internet Wi-Fi, receptie non-stop si room service, de asemenea, un restaurant si un bar, gradina cu terasa, piscina interioara, sauna, sala de conferinte/petreceri, sala de fitness, depozit pentru echipamentele de schi si parcare privata.