TV Sud Est Buzau live Campus TV online TV Buzau

Google Maps: Buzău, România
Posturi TV locale, televiziuni online judetul Buzau:

TV Buzău, post de televiziune local al municipiului si judetului Buzău, poate fi receptionat prin intermediul retelelor de cablu RDS-RCS, UPC, Telekom si AKTA, de asemenea, streaming online pe internet.

Contact: Buzau, Strada Mesteacănului, telefon: 0338 401695.

TV Buzau Live Online


Campus TV, post de televiziune local al municipiului si judetului Buzau difuzeaza ştiri şi emisiuni pe teme de administraţie, social, educaţie, sănătate, economie, politică şi sport, de asemenea, filme artistice şi documentare.

Contact - Buzău, Strada Pietroasele, Bloc D3 etaj 1, telefon 0238 720026.

Campus TV Live Online


TV Sud-Est (TVSE), post de televiziune al municipiului si judetului Buzau, cu arie de acoperire cuprinzand Bucuresti si judetelele Buzau, Brăila, Călăraşi, Constanţa, Ilfov, Ialomiţa, Galaţi, Prahova Tulcea şi Vrancea, poate fi receptionat prin intermediul retelelor prin cablu oferita de UPC, in plus, incepand cu 2013, emisia poate fi receptionata si prin satelit, de asemenea, streaming online pe internet.

TV Sud-Est este o televiziune cu profil generalist, grila de programe include jurnale de stiri, emisiuni politice, sociale sau culturale. Pentru iubitorii filmelor romanesti, TV Sud Est pune la dispozitia telespectatorilor sai o colectie impresionanta de titluri.

Contact - Buzau, Piata Dacia, telefon: 0338 566666.