Realitatea TV Live Online

Realitatea TV, parte a trustului Realitatea Media, prima televiziune de stiri din Romania infiintata in anul 2001 de omul de afaceri Silviu Prigoana, a reusit sa se mentina la cote bune, din punct de vedere al audientelor, pana in prezent.

Managementul Realitatea Media a fost preluat de Sebastian Ghiță, proprietarul Asesoft, in anul 2010, dar in aprilie 2011, omul de afaceri Elan Schwartzenberg preia 92% din acțiuni si putin mai tarziu, in octombrie 2011, decide sa mute studiourile pe Șoseaua București - Ploiești. O parte din personalul postului de televiziune a hotărât să rămână în studiorile de la Casa Presei Libere, alături de fostul manager, Sebastian Ghiță, pentru a întemeia un noul post de televiziune - România TV. Incepand cu anul 2013, televiziunea intra sub patronajul politicianului Cozmin Gușă și a omului de afaceri Maricel Păcuraru.

Grila de programe a televiziunii Realitatea TV cuprinde în special jurnale de știri (din oră în oră), dar și emisiuni de analiză politică, socială, culturală și științifică. Printre cele mai vizionate emisiuni ale televiziunii Realitatea TV se numara: "Jocuri de putere" cu Rares Bogdan, "Newsroom" cu Claudiu Popa, "Prime Time News" cu Denise Rifai sau "Realitatea Romaneasca" cu Octavian Hoandra".

Contact: Bucureşti, Sector 1, Clădirea Willbrook, Şoseaua Bucureşti - Ploieşti, nr. 172 - 176, corp A, etaj 3. Telefon: 021 9409 (call center), 0215 491 109 (informaţii).

Realitatea TV Live


buffering....