National TV N24 Plus Favorit TV Live Online

Naţional TV, televiziune înfiinţată în anul 2003 de catre fratii Micula, proprietarii European Drinks & Food, se recomanda in primul rand cu seriale indiene, grila postului fiind completata de reality show-uri, emisiuni informative si filme artistice.

National TV poate fi receptionat prin intermediul rețelelor de cablu și a celor de satelit atat pe intreg teritoriu al Romaniei cat si în Republica Moldova, de asemenea, postul tv poate fi urmarit online, transmisia live realizandu-se pe platforma seenow.

Contact - Bucuresti, Str. Fabricii, Nr. 46 B, Telefon: 0214042570, 021 4042524.

National TV Live


National 24 Plus, televiziunea lansata in anul 2004 sub numele N24, redenumindu-se N24 Plus in anul 2010 si preluând o parte din emisiunile de pe National TV, este in prezent cel de al doilea canal TV generalist din portofoliul societatii Clas Media SRL detinuta de fratii Micula, canal ce difuzeazǎ filme românești, știri, talk-show-uri, revista presei, emisiuni economice și de divertisment.

National 24 Plus poate fi receptionat prin toate rețele de cablu din România, de asemenea, emisia postului poate fi urmarita online pe internet prin intermediul platformei seenow.

National 24 Plus Live


Favorit TV, televiziune cu profil folcloric, apartine de trustul Centrul Naţional Media, alaturi de posturile de televiziune generaliste National TV si N24 Plus si de postul de radio National FM. Nume celebre ale muzicii populare româneşti sunt constant difuzate de Favorit TV, in plus, alături de ei, numeroşi aspiranţi la celebritate îşi fac debutul.

Favorit TV, cu acoperire in toata tara, este distribuit de majoritatea operatorilor de cablu, de asemenea, emisiunile postului pot fi urmarite online pe internet prin intermediul platformei seenow.

Contact - Bucuresti, strada Fabricii nr. 46E, Telefon: 021 4042570.