TV Alpha Media live Neptun TV online TV Constanta

Google Maps: Constanța, România
Lansata in anul 2007, prima televiziune locală din Medgidia, TV Alpha Media, a reusit sub conducerea unuia dintre cei mai apreciati jurnalisti din zona Dobrogei, Mioara Girba Tutu, sa ofere timp de 9 ani programe de calitate telespectatorilor din Medgidia.

Principala emisiune de stiri a zilei aduce publicului informaţii de ultimă oră de la cele mai importante evenimente petrecute în comunitate dar şi informaţii de interes general. Talk-show-urile politice, sociale sau culturale, emisiunile de investigatii, istorie, religie, sport si divertisment si transmisiunile in direct de la evenimentele locale importante, completeaza o grila de programe complexa si echilibrata, aflata sub sloganul "Mai intai adevarul!".

TV Alpha Media Medgidia Live Online
Fondat ca post regional in anul 2007, cu sediul in municipiul Constanta, Neptun TV este in prezent un post national cu larga acoperire, in principiu generalist cu program de 24 de ore, plănuind să se transforme în televiziune de ştiri.

Neptun TV Live Online


Litoral TV - televiziunea locală cu sediul in Navodari, transformat in post regional incepand cu anul 2014, cu acoperire in județele Constanța, Tulcea și Ialomița si emisie 24/7, intenționează să deschidă studiouri locale care să deservească județele Ialomița și Tulcea, pentru care vor realiza jurnale locale și câte un talk-show.

Contact - Navodari, str. Sănătății nr 33, Năvodari, Telefon: 0241 760306.

Litoral TV Live Online


Antena 1 Constanta - statia locala a televiziunii Antena 1, parte a trustului Intact, ce prezinta stiri, emisiuni, reportaje si noutati din judetul Constanta, de asemenea, preluari ale postului Antena 1.

Contact - Constanta, strada Pescarilor nr. 1, bloc PA 7, telefon 0241 699911.

Media TV- post de televiziune local cu sediul in Medgidia, poate fi receptionat in reteaua RCS-RDS a judetului Constanta, pe frecventa 434 Mhz Digital, de asemenea, emisiunile Media TV pot fi urmarite online pe internet.

Contact - Medgidia, Bulevardul Decebal nr 33, telefon 0241 820700.