Antena 1 Live Antena 3 Antena Stars - Trustul Intact

Antena 1 face parte alaturi de Antena International, Antena Stars, Antena 3, Happy TV si Zu TV din trustul media Intact Media Group condus de Camelia Voiculescu, fiica controversatului om de afaceri Dan Voiculescu. In prezent Antena 1 emite prin satelit, prin intermediul tuturor operatorilor de cablu, de asemenea streaming live pe internet. Cele mai importante emisiuni si show-uri ale Antena 1 sunt: Neata cu Razvan si Dani, Acces Direct, Te cunosc de undeva, Un show pacatos IUmor, In puii mei, Te pui cu blondele, X Factor etc. Grila postulul de televiziune Antena 1 este intregita de programe de stiri si filme artistice.

Antena 1 si canalele detinute de trustul Intact pot fi urmarite online (contra cost) pe platforma Antena Play , de asemenea, o parte din emisiunile Antena 1 pot fi urmarite gratuit pe streaming-ul statiei locale Antena 1 Constanta - antena1constanta.ro.

Lansata initial ca o televiziune de stiri, Antena 3 a pus accent pe talk-show-urile politice si sociale. Cele mai importante emisiuni ale Antena 3 sunt; Sinteza Zilei, In gura presei, 100 de minute, La ordinea zilei etc.

Antena 3 este prezenta in grilele tuturor operatorilor de televiziune prin cablu din Romania, de asemenea, emisia postului poate fi urmarita pe internet - live.antena3.ro

Antena Stars, postul înființat în 2007 sub numele de Antena 2, este in prezent axat pe stiri mondene, cu si despre vedetele din Romania si poate fi receptionat prin intermediul rețelelor de cablu și a celor de satelit.

Cele mai importante emisiuni Antena Stars: Star Matinal, Star Magazin, Necenzurat, Dosarele VIP, Răi, da' buni!, Agentul VIP, Star Chef etc.