6TV live TVH online TV Bucuresti

6TV, televiziune generalista lansata in anul 2011, poate fi receptionata prin intermediul RCS-RDS digital, Telekom , UPC şi INES- IPTV, de asemenea transmite online pe internet.

Contact - Bucuresti, strada Anibal Theohari 1 Telefon: 031 4379912.

6TV Bucuresti Live


buffering....


Noul post de televiziune dedicat capitalei, București TV, face parte din trustul de presă Mixmontan alături de televiziunea națională de turism Travel Mix, televiziunea regională VPTV și postul de radio Best FM.

Contact - Bucuresti, Casa Presei Libere, corp D, et.8, telefon 031 6201212.

Bucuresti TV Live


TVH, televiziune detinuta de Mass Media Romania de Maine, ofera o grila diversa de programe inclusiv filme si seriale romanesti, filme internationale si productii nationale precum stiri, programe de fictiune si show-uri de divertisment.

Contact - Bucuresti, Soseaua Berceni nr 24, telefon: 021 3344950

TVH LiveDiBi TV, post de televiziune dedicat in exclusivitate iubitorilor muzicii de petrecere si a manelelor, se prezinta cu o grila variata de emisiuni interactive, dedicatii in direct si videoclipuri in exclusivitate.

DiBi TV Live


Inedit TV Bucuresti - televiziune de folclor infiintata de interpretul de muzica populara Marin Cornea.

Contact - Bucuresti, B-dul Metalurgiei, nr. 12-18, et 1, Mall Grand Arena Berceni, telefon: 0760 286661.

Inedit TV Live


TV City - prima televiziune românească ce oferă informații utilitare dar și despre evenimentele culturale din București, apartine societății Digital Infochannel SRL, si a inceput sa emita in anul 2014, grila de programe include de asemenea reportaje/interviuri de interes pentru bucureşteni.

TV City se află în grila de programe a RCS-RDS, UPC, Telekom si NEXTGEN, de asemenea, poate fi urmarit pe internet prin intermediul platformei seenow.

TV City Live