TV online Romania

Google Maps: România
TV online Arges

Curier TV Pitesti


TV online Bacau

Exclusiv TV Bacau


TV online Caras Severin

Banat TV Resita


TV online Cluj

NCN Cluj Napoca - TVR Cluj


Realitatea TV


Contact: Bucureşti, Sector 1, Clădirea Willbrook, Şoseaua Bucureşti - Ploieşti, nr. 172 - 176, corp A, etaj 3. Telefon: 021 9409 (call center), 0215 491 109 (informaţii).

Realitatea TV Live


Kiss TV

Contact - Bucuresti, Splaiul Independentei nr. 319G, telefon 021 3188000.

Kiss TV Live Online


Magic TV - varianta TV a radioului Magic FM, alaturi de Kiss TV, Kiss FM, One FM, Magic FM si Rock FM, cele doua televiziuni fac parte din trustul media Antenna Grup din Grecia.

Magic TV Live


Travel Mix, post de televiziune dedicat turismului, este difuzat prin cablu digital și prin cablu analogic de mai multe companii de cablu la nivel local fiind recepționat pe întreg teritoriul Romaniei, in plus, poate fi urmarit si online pe internet.

Contact: Bucuresti, Casa Presei Libere, corp D, et.8, Telefon: 0244313 333

Travel Mix Live


România TV - canal de televiziune lansat pe 23 octombrie 2011 de controversatul om de afaceri Sebastian Ghiță, poate fi recepționat prin sistemele Dolce, Digi TV, Orange TV, Focus Sat și UPC România, de asemenea, streaming live pe internet. Amendat adeseori de CNA pentru difuzarea de stiri false, Romania TV, acuzat si de partinirea anumitor tabere politice, ramane totusi unul dintre principalele si printre cele mai vizionate posturi de stiri din Romania.

Contact - Bucuresti, Piaţa Presei Libere nr. 1, corp A, etaj 2, telefon 031 8605109.

Romania TV Live


A7 TV, noul post TV de televiziune condus de Cornel Dărvăşan (fost realizator de emisiuni cu temă religioasă la Realitatea TV, Tele 7 abc, Speranța TV, TVS Oradea şi Light Channel TV), are în grilă 19 emisiuni realizate în două studiouri.

Proiectul sprijinit financiar de firma de imobiliare din Braşov, Maurer Imobiliare, a fost lansat exclusiv pe internet, postul A7 TV își propune să transmită valori creștine, temele propuse fiind de programe despre spiritualitate, medicale, culturale și educative sau de cooking.

A7 TV Live


1 Music Channel, post de televiziune muzicală lansat pe 28 mai 2008, dispune de drepturi de difuzare pentru numeroase clipuri românești și internaționale, de asemenea, 1 Music Channel organizează Romanian Music Awards - festivalul cu cele mai longevive premii muzicale din Romania.

1 Music Channel Live


Kanal D, televiziune generalista care si-a inceput emisia incepand cu 1 martie 2007, este parte a celei mai mari companii de media din Turcia, Doğan Yayin Holding.

Contact - Bulevardul Marasti, nr 65-67, Romexpo Intrarea D, Pavilion T, sector 1, Telefon +40 314075555

Fondat ca un post regional in anul 2007, cu sediul in municipiul Constanta, Neptun TV este in prezent un post national cu larga acoperire, in principiu generalist cu program de 24 de ore, plănuind să se transforme în televiziune de ştiri.

Rock TV - televiziunea care a incept sa emita in vara anului 2016, odata cu postul de televiziune Magic TV, face parte alaturi de Kiss TV, Kiss FM, One FM, Magic FM si Rock FM, din trustul media Antenna Grup din Grecia.

Rock TV, televiziune cu format tematic-muzical, emite la nivel naţional, fiind retransmisa de UPC, Ines Group şi Orange, in plus, poate fi urmarita online pe internet.

Rock TV Live


Agro TV, televiziune nationala cu profil agricol infiintata in aprilie 2012 de catre societatea S.C. Agro TV Networks SRL Cluj, a reusit sa umple o nisa foarte putin exploatata pana la acea vreme, cu emisiuni informativ-educative din domeniul agriculturii. Agro TV si-a extins aria de acoperire, infiintand in 2015 un post local in Republica Moldova.

Cele mai vizionate emisiuni Agro TV sunt "Agroproiecte de succes" , "Agricultura la raport" , "ABC-ul consumatorului" , "Casă curte și grădină" , "Realități rurale" , "Sinteza agro-strategică" , "Cum se fabrică?" , "Portret de fermier" si "România frumoasă".

Agro TV Live


Lansat in anul 2017 de catre Alexandru Răducanu, fondatorul revistei Business Woman, dupa ce in anul 2016 a pierdut licenta inainte sa emita, Canal 33 se profileaza ca o televiziune de business.

Grila de programe a televiziunii Canal 33 conține informație de business, dezvoltare personală, carieră, bani, afaceri, investiții, life-style și timp liber.

Canal 33 Live


Etno TV, post de televiziune dedicat muzicii populare romaneasca, infiintat in anul 2002 de catre Silviu Prigoana, a reusit pe parcursul anilor sa fie un reper pentru iubitorii din Romania si diaspora ai muzicii populare autentice.

Contact - Bucuresti, Sos. Dudesti-Pantelimon nr. 1-3, et.1, Telefon: 021 2558590, 021 2555367.

Etno TV Live


Naţional TV, televiziune înfiinţată în anul 2003 de catre fratii Micula, proprietarii European Drinks & Food, se recomanda in primul rand cu seriale indiene.

Contact - Bucuresti, str. Fabricii, nr. 46 B, Telefon: 021 4042570.

National TV Live


Cinethronix - televiziune regionala de film documentar romanesc cu aria de acoperire a municipiului Bucuresti si judetele Constanta, Ilfov, Ialomita, Buzau, Dambotiva si Teleorman. Lansata in anul 2016, televiziunea este detinuta de SC Cinethronix Television Production SRL, societate care a produs documentare, prezentate si premiate la Galele Asociaţiei Profesioniştilor de Televiziune din România (APTR), in perioada 2001 - 2008.

Programele televiziunii Cinethronix pot fi vizionate online pe platformele OwnZones, SeeNow și ARK-TV, aria de distribuție fiind în continuă extindere.

Contact - Constanta, strada Caraiman 1-3, bloc PF6 Sc B et 4, ap 24, telefon 0724 841210.

Cinethronix TV


Estrada TV, televiziunea lansată în 2013 de politicianul Valentin Iliescu, lansata ca un post generalist, a fost subiectul multor controverse, fiind adesori sanctionat de CNA.

Pe 16 decembrie 2014, CNA a aprobat o solicitare a societăţii Estrada TV de transformare a licenţei dintr-una prin reţele de comunicaţii electronice, care emite local, în licenţă prin satelit, care poate emite la nivel naţional, de asemenea, s-a aprobat şi mutarea amplasamentului studioului Estrada TV, de pe strada Lipscani în zona Berceni.

Estrada TV Live


U TV, canal muzical romanesc lansat in 9 aprilie 2005 ca prima televiziune interactiva din Romania, este disponibil la operatorii Telekom, Orange, iNES și RCS-RDS, de asemenea poate fi urmarit online pe internet. U TV a fost până în 2011 proprietatea companiei New Trend Media, parte din UTI Grup, deținut de omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, dupa care a intrat in portofoliul RCS-RDS.

U TV HD, lansat pe 9 aprilie 2010, odată cu împlinirea a 5 ani de la lansarea postului U TV, este primul post de muzică din România în format High Definition, conținutul U TV HD este transmis simultan cu cel de pe varianta SD.

Contact - Bucuresti, Str. Dr. Staicovici nr. 75, telefon: 031. 805.65.90

U TV Live


Taraf TV - post de televiziune dedicat in exclusivitate muzicii de petrecere si manelelor, cu emisie 24/7, este preluat de majoritatea operatorilor de cablu, de asemenea, poate fi urmarit online pe internet.

Contact - Bucuresti, Şoseaua Dudesti-Pantelimon nr. 1-3, et. 1, telefon : 021 2558590.

Taraf TV Live